Keskiviikkona 7.8. klo 18.00

Jukka Perko & Söderbacka-Matikainen Duo

Musiikkiesitys

Kahvila Sahan pihapiiri
Sahakatu 3, 67900 Kokkola

Musiikki - tapa olla olemassa

Kokkola Sea Jazzien keskiviikon konsertin solistina kuullaan tiensä suomalaisten sydämiin valloittanutta hurmaavaa saksofonistia, Jukka Perkoa. Konsertissa hän musisoi yhdessä Kokkolalaisten muusikoiden, basisti Eevalotta Matikaisen ja kitaristi Martin Söderbackan kanssa. Luvassa on konsertin täydeltä tunteita ja musiikin laajoja sävyjä.

Jukka Perko - saksofoni
Martin Söderbacka - kitara
Eevalotta Matikainen - kontrabasso

Musiikki on Perkolle tapa olla olemassa. Soittamaan hän on oppinut samoin kuin puhumaan, kuunnellen ja matkien. Hiljentymällä musiikkia lähestyvä Perko kuvaa omaa asennettaan soittamiseen ja säveltämiseen tasapainotteluksi täydellisyyden tavoittelun ja keskeneräisyyden hyväksymisen välillä. Ehkä siksi hänen sävelensä soivat sitä, mitä jotkut kutsuvat armoksi. Loistavan soittotekniikkansa siivittämänä ja yhdistelemällä suomalaiskansallisia ominaispiirteitä jazzin perinteeseen hän on kasvanut yhdeksi sukupolvensa tärkeimmistä saksofonisteista.

Lämpimästi tervetuloa!

Konsertin kesto noin tunti, ei väliaikaa

Ennakkoon: 23 €, NetTicketin verkkosivuilta ja myyntipisteistä
Portilta: 25€, tuntia ennen konserttia

Alle 10-vuotiaat vapaa pääsy aikuisen seurassa.

Pssst: Konsertin jälkeen keskiviikko-ilta jatkuu Kahvila Sahan sisätiloissa: noin klo 19:45 Zacharias Holmqvist Quartet + jamsession