Keskiviikkona 19.7.

Ahmed Ag Kaedy

Musiikkiesitys

Liput: 20 €

Kahvila Saha
Sahakatu 8, 67900 Kokkola
Puh +358 40 7022604

Kulttuuriviikko

Aavikkobluesia suoraan Malista

Tuareg-/aavikkobluesia soittava Ahmed Ag Kaedy on malilainen kitaristi, laulaja ja lauluntekijä. Ahmed on myös yksi erinomaisen Mali Blues (2016) -dokumentin päähenkilöistä.

Ahmed Ag Kaedy on tunnettu eteläisestä Malista peräisin olevasta blues-musiikistaan. Hän syntyi Kidalin kaupungissa vuonna 1983 ja aloitti musiikkiuransa jo nuorena soittamalla kitaraa paikallisissa yhtyeissä.

Ag Kaedy on tullut tunnetuksi etenkin yhtyeistä Terakaft ja Amanar, joissa hän on soittanut kitaraa ja laulanut. Hän on myös julkaissut useita soololevyjä, kuten "Akaline Kidal" ja "Akaline Oumasker".

Ag Kaedyn musiikki yhdistelee perinteistä malilaista musiikkia bluesin, rockin ja reggaen vaikutteisiin. Sanoituksissa hän käsittelee usein Malin poliittista tilannetta ja kansan arkea.

Ahmed Ag Kaedy on ansainnut mainetta musiikillaan, joka on paitsi tanssittavaa ja tarttuvaa, myös syvällistä ja merkityksellistä. Hän on edustanut Malia kansainvälisillä festivaaleilla ja kiertueilla ympäri maailmaa ja on yksi Malin merkittävimmistä nykypäivän musiikintekijöistä.

Aavikkoblues raikaa Kulttuuriviikolla Ke 19.7.2023. Tätä ei kannata missata!

Samana iltana esiinty myös Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo!


Kulttuuriviikon tapahtumiin voi varata lippuja 1.6.2023 lähtien.

Ykspihlajassa tapahtuu

Sivustomme tarjoaa kattavan katsauksen Kokkolan Ykspihlajan tapahtumiin joissa voit nauttia monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Olit sitten kiinnostunut musiikista, teatterista, tanssista tai muista taiteen muodoista, meiltä löydät varmasti jotain mielenkiintoista.

Ykspihlajan Asukasyhdistys ry

toimisto@yxpila.fi

Haluatko tapahtumasi näkyviin kalenteriin?

Lähetä meille tiedot sähköpostilla.

Tietosuojaseloste